Ledig stilling

Hos Kristoffersen & Sigsgaard Bygg AS er vi alltid interessert i å komme i kontakt med dyktige fagfolk som ønsker spennende utfordringer. Utover å ha et sterkt fagmiljø, har vi også verdens beste kollegaer. Det er derfor viktig at du i tillegg til faglig tyngde, også har gode sosiale ferdigheter - uansett hvilken type jobb du søker hos oss.

Kommunikasjon med våre kunder, leverandører, samarbeidspartnere, myndigheter osv. er en viktig del av vår hverdag. Det er derfor viktig, at du behersker norsk eller et av de nordiske språk (dansk/svensk) i både skrift og tale.

Tømrer søkes!

Vil du være med til å bygge noen av norges flotteste hus, og samtidig bli en del av et godt fagmiljø? Da har du muligheten nå.

Kristoffersen &Sigsgaard Bygg AS er blant annet forhandler av URBANHUS, og kravene til utførelse  er svært høye. Det er derfor viktig at våre medarbeidere har nødvendig faglig tyngde.

Vi søker tømrere som brenner for faget, og samtidig søker faglige utfordringer i sin hverdag.

Er dette noe for deg? Da bør du sende oss en søknad på karriere@ksbe.no og fortelle litt om deg selv, din erfaring og ønsker for fremtiden.

Vi kan tilby gode konkurransedyktige vilkår, verdens beste kollegaer og en trygg arbeidsplass med faglige utfordringer.

Lærling søkes.

Går du med en drøm om å bli tømrer? Da har du muligheten for å ta fagbrev i en bedrift hvor vi har stort fokus på fagmiljø og faglige utfordringer. I tillegg til å få en læretid med alsidig faglig innhold, som vil du også få muligheten til å jobbe med verdens beste kollegaer.

Kristoffersen & Sigsgaard Bygg AS er godkjent opplæringsbedrift, - og vi har et stort fokus på at våre lærlinger får en solid faglig forankring gjennom læretiden. Du vil i læretiden komme til å jobbe med de fleste av de prosessene som som er nødvendige for gjennomføring av byggeprosjekter.

Går du på, eller har gjennomført yrkesskolen - da har du et svært godt grunnlag for videre utdanning hos oss. Send oss en e-post på karriere@ksbe.no og fortell oss litt om deg selv.

Kalkulatør - kundekontakt internsalg

Er du flink med tall og mennesker - da er dette kanskje jobben for deg?

Vi søker en dyktig kalkulatør med solid bakgrunn fra byggebransjen.

Konkurransen i byggebransjen gjør at vi må "spisse pennen" for å være med i diverse anbud, og søker derfor deg som har stålkontroll på kalkulasjon. Du har god oversikt over byggeprosessen, og forstår begrepet "riktig pris", som betyr at både våre kunder og vi smiler når vi skal avregne.

I tillegg til å være en dyktig kalkulatør, så er du utadvendt og liker å prate med både kunder, kollegaer, leverandører og samarbeidspartnere.

Du kan gi råd ut fra funksjonsbeskrivelser, og finner enkelt det beste alternativ ut fra produktspesifikasjon.

Vi kan tilby konkurransedyktige vilkår og en trivelig arbeidsplass med gode kollegaer. 

Er dette noe for deg, - så send oss en epost på karriere@ksbe.no og fortell oss lidt om deg selv.